Livrare si plata

Cum platesc
La Priomed.ro-Magazin de produse naturiste si cosmetice online aveti la dispozitie mijloacele de plata care vi se potrivesc:
 
Ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele naturiste comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului cu produsele naturiste comandate de la oficiul postal de care apartineti. Folosind aceasta metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.
 
Transfer bancar-metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica.
 Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.
Pentru a efectua transferul bancar informatiile necesare sunt:
 
Priomed Drogherie SRL
Nr. ord. Reg. Com.: J04/416/2014
C.I.F.:33160814 Banca:Banca Transilvania
Cont: RO57BTRLRONCRT0298614101
Despre livrare
Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare si costa 17 lei prin curier pe raza de acoperire Fancurier. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 250 de lei. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata).
 
Comanda minima este de 30 lei.
 
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.
 
Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari daca apelati la serviciile de curierat rapid, cu livrarea produselor naturiste la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery.
 
 
Daca totalul comenzii dvs. este mai mare de 250 Ron, taxele de expediere prin Fancurier vor fi suportate de catre Priomed-Magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale
 
Daca pretul total al produselor cumparate este mai mic de 250 lei , taxele de expediere vor fi incluse in costul total al coletului si urmeaza sa fie suportate de dumneavoastra (taxele sunt afisate in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii).
Beneficiati de expediere gratuita in situatia in care pretul total al produselor cumparate de dvs. este mai mare de 250 lei, indiferent de localitate in care va aflati. Livrarea gratuita se efectueaza folosind serviciile Fancurier.